WK Qatar Bookmakers

Wie worden bestempeld als favorieten door de bookmakers voor de eindzege van het WK 2022 in Qatar?

Volgens de bookmakers is niet regerend wereldkampioen Frankrijk, maar Brazilie dé te kloppen ploeg. Dit team met sterren als Neymar, Vinicius Junior en Coutinho staat bijna overal als topfvoriet genoteerd. Verder lijken ook Frankrijk, Engeland en Spanje ver te geraken in dit tornooi. Onder de outsiders vallen landen als Argentinie, Belgie en Duitsland. Deze landen maken een grote kans om de halve finales te halen, maar kunnen volgens de bookmakers niet tot de finale doorstoten.

wie gaan de meeste assists geven volgens de bookmakers op het WK voetbal 2022?

Ook hier zie je duidelijk dat Brazilië torenhoog favoriet is bij de bookmakers. Het is volgens hen namelijk al een uitgemaakte zaak dat Neymar de meeste assists zal geven, al wordt Messi ook vaak genoemd. Verder is er een erg lange lijst met outsiders, waarin je wel een speler van elk land terugvindt. Maar als je de bookmakers wil volgen, zet je Neymar zeker en vast op nummer één.

wie wordt er topscorer volgens de bookmakers op het WK 2022?

Als het over de topscorer gaat, verdwijnt Brazilie even naar de achtergrond. Volgens de bookmakers wordt de titel van topscorer een strijd tussen Harry Kane en Cristiano Ronaldo. Eventuele outsiders zijn Kylian Mbappe, Neymar en Romelu Lukaku. Alles hangt er natuurlijk vanaf hoe goed de teams het doen en welk land de eerste rondes goed overleeft.

kloppen de voorspellingen van bookmakers vaak, kan ik deze gebruiken voor mijn voetbalpool voor het WK?

De meeste bookmakers baseren hun voorspelling op basis van statistieken, persoonlijk inzichten en heel wat kennis wat zaken. Voor ze aan het publiek bekend gemaakt worden, analyseren ze alle voorspellingen uitvoerig en proberen ze zo accuraat mogelijk te zijn. Tegenwoordig zijn de bookmakers erg betrouwbaar, al blijft het natuurlijk een gok en is een verrassing altijd mogelijk.

Wie wordt de winnaar van Groep A volgens de bookmakers?
Groep A lijkt een uitgemaakte zaak. Nederland zou deze groep met het grootste gemak moeten kunnen winnen. Ecuador en Senegal hebben zich slechts op het nippertje kunnen plaatsen en voor thuisland Qatar is dit zelfs het eerste WK. De strijd voor de tweede plaats speelt zich tussen Ecuador en Senegal af, waarbij de kansen van Senegal iets hoger ingeschat worden.

Wie wordt de winnaar van Groep B volgens de bookmakers?
Groep B bestaat uit Engeland, de Verenigde Staten, Iran en de winnaar van de Europese play-off. Engeland krijgt het in deze groep niet al te moeilijk volgens de bookmakers, al is de Verenigde Staten altijd een te duchten tegenstander. Alles hangt natuurlijk af van het vierde land. Wales is namelijk nog een kanshebber op dit ticket en dit land heeft het Engeland al meermaals moeilijk gemaakt.

Wie wordt de winnaar van Groep C volgens de bookmakers?
De eerste plaats in Groep C is volgens de bookmakers voor Argentinie. Voor de tweede plaats gaat het tussen Mexico en Polen. Mexico lijkt iets meer kans te maken op de volgende ronde dan Polen. Het vierde land, Saudi-Arabie, lijkt geen enkele rol van belang te spelen in deze groep.

wie wordt de winnaar van Groep D volgens de bookmakers?
Ook in groep D ontbreekt nog een land. Australië, de Verenigde Arabische Emiraten of Peru maakt nog kans op deelname. Welk land het ook wordt, Frankrijk is hoe dan ook de topfavoriet in Groep D. De tweede plaats is zo goed als zeker weggelegd voor Denemarken.

Wie wordt de winnaar van Groep E volgens de bookmakers?
Poule E is de groep des Doods. In deze groep gaat de strijd voor de eerste plaats zich waarschijnlijk tussen Spanje en Duitsland afspelen, al mag je Japan nooit onderschatten. Volgens de bookmakers is het Spanje die aan het langste eind zal trekken, gevolgd door Duitsland.

Wie wordt de winnaar van Groep F volgens de bookmakers?
Groep F bestaat uit België, Kroatië, Canada en Marokko. Volgens de bookmakers is België torenhoog favoriet in deze groep en zal Kroatië tweede in de groep worden. Canada en Marokko zijn mindere voetballanden en lijken er op het WK 2022 niet aan te pas te komen. Voor Canada is dit zelfs het eerste WK en het gebrek aan ervaring zal hen zeker parten spelen.

Wie wordt de winnaar van Groep G volgens de bookmakers?
Vrijwel alle bookmakers zien Brazilië wereldkampioen worden en het spreekt dan ook voor zich dat ze hun groep eenvoudig zullen winnen. Tussen Servië, Zwitserland en Kameroen krijgt Zwitserland hogere kansen toegewezen. Kameroen heeft de groepsfase op een groot toernooi nog nooit overleefd en hier lijkt er dit jaar geen verandering in te komen.

Wie wordt de winnaar van Groep H volgens de bookmakers?
De laatste poule, Groep H, bestaat uit Ghana, Uruguay, Zuid-Korea en Portugal. Bij vrijwel alle bookmakers staat Portugal met stip op nummer één, gevolgd door Uruguay. Zuid-Korea en Ghana zullen op dit WK geen rol van belang spelen en deze landen zien we in de kwartfinale waarschijnlijk niet meer terug.