Officiële WK Lied 2022 Qatar

Het WK Lied 2022 is uitgebracht. Volgens veel bronnen is dit de eerste keer dat het WK voetbal geen enkel nummer zal hebben; het heeft een verzameling met meerdere nummers met verschillende internationale artiesten en verschillende muziekgenres.

Aangezien de voetbalfans reikhalzend uitkijken naar de WK voetbal 2022 in Qatar, geeft het themalied Haya Haya troost aan hun hart. Aangezien de FIFA World Cup een spraakmakend sportevenement is dat plaatsvindt in Qatar, heeft het lied ertoe bijgedragen dat dit toernooi extreem populair is geworden.

Haya Haya het officiële lied van FIFA World Cup 2022

De betekenis van Haya Haya is: “Samen beter”. In de huidige wereldwijde ontwikkelingen is samen blijven en spelen het belangrijkste geworden om de verschillende wereldwijde crises te overwinnen. Dit thema weerspiegelt volledig de inclusiviteit van de wereld en de mensheid. Ondanks het feit dat men verschillend kan zijn in termen van geografie, taal, religie en ras, als het op sport aankomt, zijn ze allemaal één. Over de hele wereld accepteren voetbalfans dit moreel dat tot uitdrukking komt in het themalied.

Samenwerking van meerdere artiesten

Trinidad Cardona, Davido en Aisha zijn allemaal opgenomen in het nummer “Haya Haya”. Al deze artiesten hebben gezamenlijk opgetreden om dit nummer tot een succes te maken en het is ook populair in verschillende landen. Dit nummer bevat perfect cultuur, traditie van Qatar. Dit is de reden dat dit nummer wereldwijd erg populair is.

Een ding is om in gedachten te houden dat het nummer Haya Haya gepland is om verschillende internationale artiesten op te nemen, wat de reden is waarom de populariteit is toegenomen, en de fanbase van deze artiesten accepteert dit nummer van harte.

Het is ook belangrijk op te merken dat dit de eerste keer is dat het WK geen enkel nummer zal zijn en wordt geleverd met een verzameling met meerdere nummers die wordt uitgevoerd door verschillende internationale populaire artiesten. Om de beste indruk te geven aan de wereldwijde fanbase zijn er verschillende muziekgenres in verwerkt. Aangezien voetbal de meest populaire sport ter wereld is, zijn er miljarden mensen die graag naar dit evenement kijken en het lied van meerdere artiesten zal een hart onder de riem steken.

In een officiële verklaring van de FIFA staat dat de aankondiging van de single en de daaropvolgende tracks in overeenstemming is met de FIFA-geluidsstrategie. Dit is cruciaal omdat het de missie is om contact te maken met mensen over de hele wereld en om het wereldwijde bereik sterker te maken. Afgezien daarvan dient het nummer het hoofddoel om contact te krijgen met voetbalfans.

Volgens Trinidad Cardona, een van de artiesten van het Haya Haya-nummer, kan men een goed humeur ervaren na het beluisteren van het prachtige nummer. Hij zou het gevoel hebben deel uit te maken van het feest dat FIFA wil geven aan elke voetbalfan over de hele wereld. Het Haya Haya-nummer is echt een meesterwerk. Het nummer toont inclusiviteit door het woord van saamhorigheid over de hele wereld te verspreiden.