Welke zender komt WK Voetbal vanavond?

Het WK voetbal in Qatar wordt uitgezonden op NPO 1. Als er gelijktijdig enkele WK voetbal wedstrijden plaatsvinden dan kan een tweede wedstrijd worden uitgezonden op NPO 2 of NPO 3. Ook is er iedere avond een speciale uitzending waar de wedstrijden worden geanalyseerd en je de samenvattingen kan zien. Uiteraard kan je de wedstrijden ook volgen via de website of de app van de NOS.

Houdt er rekening mee dat door het tijdsverschil met Qatar de meeste wedstrijden niet in de avond plaatsvinden maar ook in de ochtend of middag. Bekijk het speelschema WK 2022 voor een compleet overzicht van alle groeps- en knock out fase wedstrijden.

Enkele buitenlandse zenders waar je zijn de Engelse BBC, de Belgische zender Eén, de Franse zender TF1. Heb jij liever een radioverslag, luister dan naar NPO Radio 1 en geniet van het live verslag van de wedstrijden van het Nederlands Elftal.

De samenvattingen van de wedstrijden op het WK kan je vaak enkele minuten na de wedstrijd vinden op de website of app van NOS en op Youtube. In verband met bepaalde rechten is het mogelijk dat de samenvattingen pas later of zelfs de volgende dag worden toegevoegd op Youtube.