Voorspelling Tunesië Frankrijk WK 2022 Qatar

Bekijk de voorspelling WK wedstrijd Tunesië Frankrijk op Woensdag 30 November om 16:00 uur Nederlandse tijd. Voor zowel Frankrijk als Tunesië is dit een belangrijke wedstrijd om nog door te kunnen gaan op het WK. In deze spannende poule valt de eindbeslissing op de laatste dag. Alle vier de teams spelen dan op hetzelfde tijdstip hun beslissende duels. Tunesië is de underdog in de groep, maar Frankrijk is over het algemeen niet in de beste vorm. Tunesië heeft laten zien dat hun ploeg veel energie heeft en gesteund door de vele fans is het een gevaarlijke tegenstander voor Frankrijk.

Weinig mensen zullen in deze wedstrijd een doelpunt van Tunesië verwachten, maar dit zal de laatste wedstrijd zijn voor beide teams in deze groepsfase en met een goede prestatie in de eerdere, verwachten we dat Tunesië wanhopig op zoek is naar de drie punten in deze wedstrijd . Bovendien zijn we op dit moment niet zo zeker van de vorm van Frankrijk en met name hun verdediging was niet op zijn best. We verwachten hier minimaal één doelpunt per team. Van de drie wedstrijden die Frankrijk zal spelen, zou dit de gemakkelijkste moeten zijn, aangezien Tunesië het kleinste nationale team in de groep is. Als Frankrijk in de eerdere etappes faalt, is dit hun beste kans op drie gemakkelijke punten. Met het sterkste aanvallende trio in het voetbal van het nationale team zal Frankrijk in staat zijn om meerdere doelpunten te maken, zelfs tegen een sterke verdediging zoals de achterlinie van Tunesië.

Tunesië behaalde dit jaar een aantal goede resultaten en ook tegen enkele sterke nationale teams. Maar zodra ze tegenover een nationaal topteam als Brazilië stonden, zagen we dat hun niveau ver onder het niveau lag dat nodig is voor een enorme prestatie.

Tunesië is de afgelopen jaren behoorlijk indrukwekkend geweest en kwalificeerde zich voor het tweede WK op rij na in 2018 in Rusland te zijn geweest. Het team heeft een goede generatie en ze zouden een probleem kunnen zijn voor grotere nationale teams. De verwachte line-up voor Tunesië omvat Khazri, Jaziri en Msakni in de aanval, Sassi, Skhiri en Laidouni op het middenveld, Drager, Bronn, Talbi en Maaloul in de verdediging en Dahmen op het doel.

Geen enkel nationaal team heeft back-to-back wereldbekers gewonnen sinds Brazilië het 70 jaar geleden deed, maar Frankrijk heeft zeker de ploeg om deze prestatie te bereiken. Ondanks hun gebrek aan goede prestaties dit jaar, hebben ze de sterkste ploeg ter wereld. Hier is de verwachte opstelling voor de WK-wedstrijden: H. Lloris op doel, L. Hernandez, R. Varane en J. Kounde in de verdediging, T. Hernandez, E. Camavinga, A. Tchouameni en B. Pavard in de middenveld (als Kante uiteindelijk het toernooi mist), en K. Mbappé, A. Griezmann en O. Giroud in de aanval.

Onze voorspelling Tunesie-Frankrijk:  1-2 (Frankrijk wint)

Onze voorspelling doelpuntenmakers Tunesie-Frankrijk: Mbappe, Giroud, Laidouni

Onze voorspelling aantal gele kaarten Tunesie-Frankrijk: 3

Onze voorspelling aantal rode kaarten Tunesie-Frankrijk: 1