Opstelling Zwitserland Kameroen WK 2022 Qatar

Bekijk de verwachte en definitieve opstelling van Zwitserland Kameroen op het WK 2022 in Qatar. Een uur voor de wedstrijd begint wordt de definitieve opstelling van Zwitserland Kameroen bekend gemaakt. Zwitserland speelt normaal gesproken in een 4-3-2-1 opstelling. Kameroen speelt in een 4-3-3 opstelling zoals ook tijdens de kwalificatie. Er zijn niet veel geblesseerde spelers in de selecties van Zwitserland en Kameroen dus de bondscoaches kunnen hun sterkste opstelling maken.

Verwachte opstelling Zwitserland: Sommer; Widmer, Schar, Akanji, Rodriguez; Freuler, Xhaka; Shaqiri, Sow, Vargas; Embolo.

Verwachte opstelling Kameroen: Onana; Ebosse, Castelletto, Nkoulou, Fai; Ntcham, Zambo Anguissa, Gouet; Mbeumo, Choupo-Moting, Ekambi.

Keeper Sommer van Zwitserland is net op tijd hersteld om te beginnen aan het WK. De ervaren keeper heeft nog geen wedstrijden gespeeld maar is wel wedstrijdfit verklaard door de bondscoach. Op papier vooraf is dit een gelijkwaardig elftal, zullen de tactische keuzes van de bondscoaches de doorslag geven?