Voorspelling Spanje Duitsland WK 2022 Qatar

Bekijk de voorspelling van Spanje Duitsland op zondag 27 November om 20:00 Nederlandse tijd. De topper Spanje Duitsland is een duel die je normaal gesproken in de kwart- of halve finale verwacht. Op papier en vooraf zijn de Spanjaarden sterker maar Duitsland is altijd een toernooiploeg gebleken.

Zes eerdere ontmoetingen tussen Spanje en Duitsland betekenen dat deze nationale topteams net genoeg tegen elkaar zijn getest om de sterkere kant te bepalen. Nu Duitsland de wedstrijd drie keer won, evenveel keer gelijkspeelde en slechts één keer verloor van de Spanjaarden, is de vraag of Spanje hun overwinning op Duitsland kan verlengen tot twee wedstrijden op rij na een 6-0 pak slaag de laatste keer in de UEFA Nationals League, Competitie A, Groep 4 in november 2020? Het volgende zijn onze beste voorspellingen voor Spanje vs Duitsland voor de ontmoeting:

Onze eerste voorspelling Spanje vs Duitsland is dat de Spanjaarden als eerste zullen scoren. Spanje heeft een bemoedigende prestatie neergezet in het WK-jaar. Aan de andere kant wisten de Duitsers onder Hans Flick tot nu toe niet te inspireren. We verwachten dat het gemiddelde van Luis Enrique de score zal openen in de 7e ontmoeting met Duitsland.

Spanje en Duitsland zijn de grootste kanshebbers voor de WK-trofee, maar met een betere verdediging dan Duitsland denken we dat dit duel minder dan 3 doelpunten zal opleveren. Deze teams troffen elkaar eerder in de groepsfase van het WK in 94, een wedstrijd die in 1-1 eindigde. De tweede WK-clash tussen Spanje en Duitsland was in de knock-outfase van de Wereldbeker 2010. Spanje zeilde nipt door een doelpunt naar nul. Beide wedstrijden hadden minder dan 3 doelpunten, dus we verwachten een vergelijkbaar resultaat in de WK-ontmoeting van 2022.

Met slechts één nul in 2022, in de eerste wedstrijd van het jaar in maart tegen Israël in een vriendschappelijke wedstrijd en geen enkele daarna, is het onwaarschijnlijk dat Duitsland de balans in deze wedstrijd zal verstoren, aangezien het in eerdere duels slechts één keer van Spanje heeft gewonnen. Wed op Spanje om de wedstrijd met 1-0 te winnen. Het minste wat we van Spanje verwachten in deze wedstrijd tegen Duitsland in de tweede groepsfasewedstrijd van het WK 2022 is een gelijkspel.

De goede prestatie van Spanje tegen Duitsland is een pluspunt met het oog op deze groepsfase van het WK 2022. Het belangrijkste is dat recente optredens bewijzen dat Spanje verder sterke oppositie kan voeren tegen Duitsland. Ze hebben dit jaar een goede run gehad onder Luis Enrique en verloren slechts één keer in 2022. De Spanjaarden hebben in 2022 8 wedstrijden gespeeld en in alle wedstrijden 4 keer de nul gehouden.

Duitsland lijkt zijn recente uitdagingen tijdens het WK 2022 in Qatar te overwinnen. De Duitsers zijn niet op hun best geweest onder de nieuwe hoofdtrainer, Hans Flick. Ze zijn niet verbeterd in de laatste FIFA-ranglijst, aangezien ze nog steeds de 11e plek in de voetbalwereld behouden. Opvallend is dat de Duitsers slechts één nul hadden in 8 wedstrijden die ze in 2022 hebben gespeeld, wat wijst op een probleem dat voorafgaand aan het grote evenement moet worden opgelost. Hun enige eerdere overwinning op Spanje was in een internationale vriendschappelijke wedstrijd in 2014.

Onze voorspelling Duitsland-Spanje:  0-1 (Spanje wint)

Onze voorspelling doelpuntenmakers Duitsland-Spanje: Pedri

Onze voorspelling aantal gele kaarten Duitsland-Spanje: 2

Onze voorspelling aantal rode kaarten Duitsland-Spanje: 0