Voorspelling Kameroen Servie

Bekijk de voorspelling Kameroen Servië op Maandag 28 November om 11:00 uur Nederlandse tijd. De wedstrijd Kameroen Servie is zoals alle wedstrijden live te zien op NPO 1 en de site van NOS en via de app van NOS. Bij Kameroen zien we Andre Onana op doel staan, en bij Servië staat Dusan Tadic gegarandeerd in de basis als hij niet geblesseerd is. Dit is een lastige wedstrijd om te voorspellen omdat op voorhand de twee teams gelijkwaardig ogen.

We hebben momenteel twee nationale teams die op verschillende niveaus spelen. Ja, Kameroen is niet zwak, maar Servië is in zijn beste vorm sinds jaren en het team heeft het in zich om verder te komen in de competitie dan de groepsfase of de vroege finales. Ze zijn een extreem hoog scorend nationaal team en we verwachten dat ze meerdere doelpunten zullen maken in deze wedstrijd. Tegelijkertijd verwachten we ook iets van Kameroen, vooral omdat de Servische verdediging wel degelijk goals tegen krijgt.

Toch denken wij dat Servië deze wedstrijd gaat winnen, Servië is op dit moment simpelweg te sterk. De chemie in het team is ongelooflijk en ze hebben een aantal sterren binnen het team die alles zullen geven om iets groots te bereiken. Hun recente prestaties in de Nations League met vier overwinningen in vijf wedstrijden suggereren dat het team zal afrekenen met Kameroen, dat een veel zwakkere ploeg is dan alle Europese teams waarmee Servië te maken had. Wij denken dat keeper Onana het heel druk zal krijgen.

Kameroen miste het laatste WK en zal een grote rentree maken na een van de moeilijkste route tijdens de kwalificaties. Het team ging helemaal naar de laatste play-offs en versloeg Algerije in maart. Kameroen staat momenteel op de 38e plaats in de FIFA-wereldranglijst en is tot nu toe in totaal 7 Wereldbekers verschenen. Veel doorgewinterde veteranen zullen deelnemen, maar ook jongeren van het land. De belangrijkste spelers in de selectie zijn Vincent Aboubakar van Al Nassr, Andre Onana van Inter Milan en Karl Toko Ejambi van Lyon.

Servië miste het vorige grote forum dat Euro 2020 was, maar won toen in de recente kwalificaties de groep met Portugal. Het nationale team is in een ongelooflijke vorm en we hebben ze als een van de geheime kanshebbers voor de Final 4 op het WK. Hun grootste kracht is de aanval, met enkele van de grootste spitsen van 2022 in hun beste vorm: Dusan Tadic van Ajax, Aleksandar Mitrovic van Fulham en Luka Jovic van Fiorentina.

Onze voorspelling Servie-Kameroen:  2-1 (Servië wint)

Onze voorspelling doelpuntenmakers Servie-Kameroen: Mitrovic, Mbeumo

Onze voorspelling aantal gele kaarten Servie-Kameroen: 3

Onze voorspelling aantal rode kaarten Servie-Kameroen: 1