Voorspelling Kroatië Canada WK 2022 Qatar

Bekijk de voorspelling van Kroatie Canada op 27 November om 17:00 uur Nederlandse tijd. Wil jij deze wedstrijd live kijken dan kan je uiteraard terecht bij NPO 1 of de site en app van NOS. Het is voor Luka Modric zijn laatste WK, kan hij Kroatië nog een keer tot grote hoogtes laten stijgen?

FIFA rangschikt Kroatië op de 12e plaats in de laatste wereldvoetbalclassificatie, terwijl Canada op de 41e plaats staat. Kroatië is sinds de laatste ranglijst drie plaatsen gestegen, grotendeels dankzij hun dominante prestaties in het wereldvoetbal voorafgaand aan de concurrentie. Canada staat niet toevallig op de 41e plaats, want de Canucks hebben veerkrachtige prestaties geleverd in recente wedstrijden en zijn twee plaatsen gestegen op de recente wereldranglijst. Hier zijn onze beste gratis voorspellingen voor de WK-clash tussen Kroatië en Canada:

Gezien hoe Kroatië het de afgelopen wedstrijden heeft gedaan en slechts één keer verloor in de 8 wedstrijden die ze dit jaar hebben gespeeld, zou dit hun gemakkelijkste wedstrijd in Groep F van het WK 2022 moeten zijn. Canada is volgens de FIFA het slechtst gerangschikte team in Groep F op positie 41. Dit duel met Kroatië zou dus de zwaarste wedstrijd in de groepsfase moeten zijn, zo niet de eerste tegen België.

Een overwinning voor Kroatië is onze voorspelling voor het WK 2022 duel tussen Kroatië en Canada. Een lange afwezigheid op het WK betekent dat Canada veel te leren heeft in het toernooi van dit jaar. Het is onwaarschijnlijk dat ze dat zullen doen tegen teams als Kroatië die altijd aanwezig zijn geweest op dit niveau van het wereldvoetbal. Wed op de overwinning van Kroatië tegen Canada op 27 november 2022.

Kroatië speelt hun tweede WK 2022-duel tegen nieuwkomer Canada. Het is 36 jaar geleden dat Canada meedeed aan het grote evenement. Dit zou ongetwijfeld een gemakkelijke wedstrijd moeten zijn voor de Kroaten die dit jaar uitzonderlijk zijn geweest. Kroatië heeft in 2022 8 wedstrijden gespeeld, beginnend in maart en strekkend tot september. De finalisten van het WK 2018 hebben slechts één keer verloren in de periode van zes maanden, een prestatie die wordt geprezen als een goede voorbereiding op het evenement in Qatar.

Canada’s aanwezigheid in het WK 2022 na 36 jaar betekent dat ze geschiedenis zullen schrijven tegen enkele van de kopstukken in de competitie. De Canadezen hebben tussen januari en september in 2022 al 10 wedstrijden gespeeld. Echter, vier verliezen in die periode, wat betekent dat ze nog wat problemen hebben die moeten worden aangepakt. Ze scoorden niet in drie van de nederlagen en hoewel de andere zes wedstrijden nul waren, is er meer nodig dan alleen een goede vorm om van Kroatië te winnen. Canada heeft een goed plan nodig voor het grote toernooi. Met spelers als Jonathan David van Lille in de aanval en Alphonso David, die een fenomenale vleugelspeler is geweest voor Bayern, is er een goede voorraad ervaren spelers om op te vertrouwen wanneer het WK 2022 van start gaat.

Onze voorspelling Kroatie-Canada:  2-0 (Kroatie wint)

Onze voorspelling doelpuntenmakers Kroatie-Canada: Perisic, Kovacevic

Onze voorspelling aantal gele kaarten Kroatie-Canada: 2

Onze voorspelling aantal rode kaarten Kroatie-Canada: 0