Voorspelling Mexico-Polen WK 2022 Qatar

De wedstrijd Mexico Polen wordt gespeeld op 22 November 2022 om 17:00 uur Nederlandse tijd en is live te zien via NPO en online via NOS. Polen en Mexico zullen naar alle waarschijnlijk gaan strijden voor plek 2 in deze groep, aangezien Argentinië de absolute favoriet is om eerste te worden in groep C van het WK 2022. Bij Polen is de bekendste speler natuurlijk Lewandowski, de vraag is of hij zijn bloedvorm van de afgelopen jaren kan vasthouden in het Poolse nationale elftal. Met zijn 34 jaar oud is dit waarschijnlijk zijn laatste kans om te schitteren met zijn land op een Wereldkampioenschap voetbal. Polen staat op dit moment 23ste op de FIFA ranglijst, Mexico staat op de 12de plek. Op basis van deze ranglijst zou je zeggen dat Mexico licht favoriet is tijdens deze wedstrijd.

Polen heeft zich voor het WK in Qatar gekwalificeerd door 2de te worden in de kwalificatieronde en daarna Zweden te verslaan in de Play Offs. Wist jij trouwens al dat Polen voor de tiende keer meedoet op een WK en zelfs twee keer derde is geworden tijdens een eindronde. Tijdens een oefenwedstrijd afgelopen zomer maakte Polen het Oranje nog knap lastig. De sterspelers van Polen is natuurlijk de spits Robert Lewandowski. In 128 interlands wist hij maar liefst 74 keer te scoren en ook bij zijn clubs scoort hij aan de lopende band. Een andere speler van Polen om in de gaten te houden is Piotr Zielinski. De aanvallende middenvelder van Napoli heeft een transferwaarde van 40 miljoen euro.

Mexico is tweede geworden in de kwalificatieronde naar het WK toe. Met evenveel punten als winnaar Canada en drie punten meer dan Amerika. Mexico is natuurlijk een voetbalgek land en heeft aan bijna alle WK’s meegedaan. In 2026 is Mexico zelfs een van de gastlanden die het WK gaan organiseren. Mexico heeft twee keer de kwartfinale gehaald op een WK, gaan ze dit jaar opnieuw de kwartfinale halen. Bekende spelers van Mexico voor ons Nederlanders zijn onder meer Edson Alvarez van Ajax en Guti van PSV. Of zij allebei in de basis zullen starten tijdens deze wedstrijd is nog maar de vraag.

Wat verwachten de bookmaker qua voorspelling voor de wedstrijd Mexico-Polen. De quoteringen liggen heel dicht bij elkaar, wat betekent dat de boomakers geen uitgesproken voorspelling hebben. Als jij wilt voorspellen dat Polen wint krijg je 2,55 keer je inzet terug, voorspel jij dat Mexico wint dan krijg je 2,7 keer jouw inzet terug. Voor het voorspellen van een gelijkspel tijdens deze WK wedstrijd krijg jij 3 keer jouw inzet terug.

Onze voorspelling Mexico-Polen:  1-1

Onze voorspelling doelpuntenmakers Mexico-Polen: Robert Lewandowski en Raul Jimenez

Onze voorspelling aantal gele kaarten Mexico-Polen: 3

Onze voorspelling aantal rode kaarten Denemarken-Tunesië: 0