Voorspelling Frankrijk Denemarken WK 2022 Qatar

Op zaterdag 26 November om 17:00 uur Nederlandse tijd staat de topper Frankrijk Denemarken op het programma in groep D van het WK Qatar. De wedstrijd Frankrijk Denemarken is natuurlijk live te zien op NPO1 en via de site en app van NOS. Beide landen zijn de favoriet om nummer 1 en 2 te worden in deze poule, dus ze hopen op minimaal een gelijkspel. Waarschijnlijk zal de beslissing nog niet vallen maar de tweede groepswedstrijd is uitermate belangrijk.

Frankrijk moet wraak nemen op Denemarken voor de twee meest recente wedstrijden tegen hen in de UEFA Nations League – Denemarken won beide keren met 2:0 en 1:2. Het is een feit dat Frankrijk momenteel niet in zijn beste vorm verkeert, maar we denken dat ze nu zeker een doelpunt zullen maken en Denemarken zal ook niet ver achterblijven. Dit kan weleens een wedstrijd worden met veel doelpunten, omdat beide teams aanvallen spelen. Toch beschikt Frankrijk op papier gezien over veel meer kwaliteitsspelers dan Denemarken.

Sinds de verschrikkelijke hartstilstand van Christian Eriksen is de teamgeest uitstekend bij de Denen. Niet voor niets haalden ze op het dramatische EK de halve finale. De coach kan al jaren beschikken over dezelfde spelers en Christian Eriksen is weer helemaal terug op het oude niveau om het Deense team bij de hand te nemen op het WK 2022 in Qatar.

Frankrijk heeft het vorige WK gewonnen en Kylian Mbappe en de andere sterren zijn nog genoeg hongerig voor nog een wereldtitel. De vraag is of de spelers op tijd in vorm zijn. Gelukkig zijn er eerst een aantal groepswedstrijden waar ze deze vorm kunnen vinden. Zijn de Fransen ook bestemd tegen de hitte in Qatar?

Onze voorspelling Frankrijk-Denemarken:  3-2 (Frankrijk wint)

Onze voorspelling doelpuntenmakers Frankrijk-Denemarken: Giroud, Mbappe, Dolberg

Onze voorspelling aantal gele kaarten Frankrijk-Denemarken: 2

Onze voorspelling aantal rode kaarten Frankrijk-Denemarken: 0