Voorspelling Argentinië Mexico WK 2022 Qatar

Op Zaterdag 26 November speelt Argentinie tegen Mexico om 20:00 uur Nederlandse tijd. De wedstrijd Argentinië tegen Mexico is live te zien op NPO 1, de app of website van NOS. Deze twee landen zijn favoriet om door te gaan naar de volgende ronde, maar wie gaat er nummer 1 en wie gaat er nummer 2 worden. Messi gaat voor zijn laatste kans om het WK te winnen en Argentinië is na Brazilië de grote favoriet bij de bookmakers om het WK te winnen. Voor Ajax fans is deze wedstrijd extra speciaal want er is een grote kans dat zowel Alvarez als Sanchez zullen starten in deze wedstrijd.

De huidige vorm van Argentinië is absoluut ongelooflijk – het team heeft niet verloren in meer dan 30 wedstrijden in verschillende formaten en toernooien. Hun verdediging is op dit moment ook gemakkelijk een van de beste ter wereld en ze kregen een doelpunt tegen in slechts 2 van hun laatste tien wedstrijden in totaal. We verwachten niet dat Mexico veel kansen krijgt en de kans is groot dat we hier alleen doelpunten van Argentinië zullen zien. Maar aangezien Mexico ook een goede verdediging heeft, verwachten we ook niet meer dan 2 van Argentinië.

Argentinië en Mexico hebben de afgelopen decennia tientallen keren gespeeld en in de meeste gevallen is het Argentinië dat de wedstrijden heeft gewonnen. De laatste keer dat Mexico ze versloeg was in 2011 en de vorige keer – in 2004. En op dit moment is Argentinië veel sterker dan ooit sinds de tijd van Maradona. Ze zijn een van de favorieten om dit WK te winnen en we denken dat ze Mexico zullen verslaan.

Argentinië is een van de favorieten in dit WK, zoals het altijd is geweest en hun huidige vorm is ongelooflijk. Argentinië heeft in 35 opeenvolgende wedstrijden geen wedstrijd verloren en de kans is groot dat ze in deze poule geen wedstrijd zullen verliezen. De verwachte ploeg voor Argentinië in deze wedstrijd omvat Messi, Martinez en Di Maria aan de voorkant, Lo Celso, De Paul en Paredes op het middenveld, Tagliafico, Romero, Otamendi en Molina in de verdediging en E. Martinez op doel.

Mexico kwalificeerde zich zonder ernstige problemen met slechts 2 nederlagen in hun WK-kwalificatiewedstrijden van 14 wedstrijden. Nu zal het team de ambitie hebben om verder te komen dan de 1/16 finales. Ze bereikten dit stadium in 7 opeenvolgende WK-toernooien, maar verloren op dit punt altijd. De verwachte selectie voor deze wedstrijd bestaat uit G. Ochoa op doel, G. Arteaga, N. Araujo, C. Montes en J. Sanchez in de verdediging, E. Gutierrez, E. Alvarez en H. Herrera op het middenveld, en H Lozano, R. Jimenez en A. Vega in de aanval.

Onze voorspelling Argentinie-Mexico:  2-0 (Argentinie wint)

Onze voorspelling doelpuntenmakers Argentinie-Mexico: Martinez, Messi

Onze voorspelling aantal gele kaarten Argentinie-Mexico: 4

Onze voorspelling aantal rode kaarten Argentinie-Mexico: 1