Voorspelling Brazilië Zwitserland WK 2022 Qatar

Bekijk de voorspelling en voorbeschouwing van de WK wedstrijd Brazilië Zwitserland op Maandag 28 November om 17:00 uur Nederlandse tijd. De wedstrijd is live te volgen via NPO 1 of de app en site van NOS. Hoe gaat eindfavoriet het Brazilie doen tegen het altijd stugge Zwitserland? Voor beide landen is dit de tweede groepswedstrijd, wat altijd als een cruciale wedstrijd gezien kan worden. Brazilië zou deze groep moeten kunnen winnen, maar Zwitserland zal een moeilijke race voor de tweede plaats hebben en deze wedstrijd is cruciaal. Hier zijn onze voorspellingen.

Als het op Brazilië aankomt, kunnen we over het algemeen zeggen dat zij op dit moment het sterkste team ter wereld zijn, naast Argentinië en mogelijk Frankrijk. Ze zijn de belangrijkste kanshebber voor de titel in dit toernooi en met hun huidige vorm zouden ze in staat moeten zijn om meerdere doelpunten te maken tegen absoluut elk team in deze groep. Brazilië scoorde het afgelopen jaar meer dan 3 doelpunten individueel in bijna elk van hun wedstrijden en Zwitserland zal een moeilijke taak hebben om hen tegen te houden.

We verwachten dat Brazilië deze groep en hun moeilijkste wedstrijd tegen Servië zal hebben. Maar Zwitserland is momenteel niet zo sterk en we denken niet dat ze een punt uit deze wedstrijd kunnen halen, laat staan ​​winnen. We verwachten dat Brazilië zal vlammen, wat gebeurt tegen sterkere teams, en wij denken ook dat Brazilië tijdens deze wedstrijd veel doelpunten kan maken.

Brazilië heeft in twintig jaar geen WK gewonnen en zal ernaar streven een einde te maken aan die onverwachte dominantie van Europese nationale teams. Ongetwijfeld is Brazilië de belangrijkste kanshebber voor de overwinning hier, naast Argentinië, dat de laatste tijd ook ongelooflijk is. Als je naar de selectie van Brazilië kijkt, is er niet één speler die geen ster is in het wereldvoetbal en je kunt van iedereen geweldige prestaties verwachten. Het is duidelijk dat je Neymar en Marquinhos van PSG in de gaten moet houden, evenals Vinicius Jr. van Real Madrid. Wij Nederlanders gaan natuurlijk Antony in de gaten houden, hoe houdt hij zich staande op het WK voetbal.

Zwitserland had een goede run in de kwalificaties en kreeg een rechtstreeks ticket naar Qatar na het verslaan van Bulgarije in de laatste ronde. Het team was uitzonderlijk in de verdediging en kreeg tijdens de hele kwalificatie slechts twee doelpunten tegen, en ze bleven ook ongeslagen tot het einde. Zwitserland kan niet bogen op spelers van wereldklasse zoals Brazilië, maar er zijn verschillende namen om naar uit te kijken: Granit Xhaka van Arsenal, Xhedran Shaqiri van Chicago Fire en Manuel Akanji van Man City.

Onze voorspelling Brazilie-Zwitserland:  3-1 (Brazilië wint)

Onze voorspelling doelpuntenmakers Brazilie-Zwitserland: Vinicius, Neymar, Xhaka

Onze voorspelling aantal gele kaarten Brazilie-Zwitserland: 3

Onze voorspelling aantal rode kaarten Brazilie-Zwitserland: 0