Voorspelling Portugal Uruguay

Bekijk de voorspelling van de groepswedstrijd van Portugal en Uruguay op het WK 2022. De wedstrijd is op Maandag 28 November om 20:00 uur Nederlandse tijd en live te zien via NPO1 en de app en site van NOS. Voor Chrisitiano Ronaldo wordt dit zijn laatste WK voetbal, net als voor Luis Suarez van Uruguay. Beide teams strijden voor de nummer een positie in de poule, deze wedstrijd is dus zeer belangrijk.

Beide teams zijn op dit moment in vorm en aanvallend zeer sterk, dus we verwachten een doelpunt van beide kanten. Portugal heeft natuurlijk Cristiano Ronaldo, maar ook een heleboel andere ongelooflijke aanvallende spelers en zal tegen elke tegenstander een doelpunt kunnen maken. Uruguay is op dit moment in hun beste vorm sinds jaren en ze zijn de verborgen kanshebber om deze groep te winnen. Als ze Portugal verslaan, verwachten we dat het gebeurt.

We denken dat deze twee teams ons geen winnaar zullen geven. Deze wedstrijd zal de moeilijkste zijn die we in deze groep zullen zien en aangezien de twee teams in goede vorm verkeren, denken we niet dat één kant zal zegevieren.

We verwachten dat deze teams ons een van die games zullen geven die nog lang in ons geheugen gegrift zullen staan. Beide teams zullen deze poule willen winnen en in deze wedstrijd zal het beslist worden, dus we verwachten doelpunten van hen en het typische aanvallende voetbal dat we gewend zijn te zien. De 1:1 gelijkspel lijkt een score te weinig voor een spel als dit.

Portugal had niet de gemakkelijkste kwalificatie voor dit forum en moest een extra play-off doorlopen om hier te komen. Ze zijn een van de teams waarvan velen geloven dat ze een reële kans hebben om dit toernooi te winnen, ook al is het in hun geschiedenis nog niet gebeurd. Dit wordt Cristiano Ronaldo’s laatste WK, dus we verwachten dat hij zoals gewoonlijk zijn best zal doen. Afgezien van hem moet je je ogen open houden voor Bruno Fernandes en Joao Cancelo, die zich ook zullen proberen te bewijzen.

Uruguay moet nog de balans vinden om een ​​enorm toernooi te winnen, aangezien het team vorig jaar vroeg in de laatste Copa America werd uitgeschakeld. Dit is hun kans om zichzelf te bewijzen en hun huidige vorm suggereert dat het team een ​​van de verborgen favorieten is voor het hele toernooi. Hun team is sterker dan het in tien jaar is geweest met spelers als Darwin Nunez van Liverpool, Luis Suarez van Nacional en Diego Godin van Velez Sarsfield.

Onze voorspelling Portugal-Uruguay:  2-2 (gelijkspel)

Onze voorspelling doelpuntenmakers Portugal-Uruguay: Cavani, Nunez, Ronaldo, Bruno Fernandes

Onze voorspelling aantal gele kaarten Portugal-Uruguay: 3

Onze voorspelling aantal rode kaarten Portugal-Uruguay: 0