Voorspelling Brazilië-Servië WK 2022 Qatar

Op Donderdag 24 September om 20:00 uur Nederlandse tijd vindt de WK wedstrijd Brazilie-Servie plaats in Qatar. De wedstrijd Brazilië Servië is live te zien via NPO 1, de app van NOS of via de site NOS.nl

Voor Ajacieden is dit een leuke wedstrijd om in de agenda te zetten, met hun aanvoerder Tadic tegen oud-Ajacied Antony. Natuurlijk lopen er nog veel meer topspelers rond bij Brazilie, en ook Servie staat bekend om hun technisch vaardige spelers gecombineerd met temperament.

Volgens de bookmakers is Brazilië de nummer een favoriet om het WK te winnen. Ze staan ook eerste op de FIFA ranglijst bij de start van het toernooi. De vraag is of alle vedettes samen een goed team kunnen vormen en niet alleen voor eigen succes willen gaan. De selectie is erg breed, zelfs op de keeperspositie zijn er twee topspelers beschikbaar. Voorin kan het zomaar kunnen dat Antony met een transferwaarde van 95 miljoen op de bank moet beginnen.

Servië hoopt onder aanvoering van aanvallers Tadic en Mitrovic weer eens de groepsfase te overleven van een WK. De laatste keer dat Servië verder kwam op een WK was alweer in 1998.

Brazilië domineerde de Zuid-Amerikaanse WK-kwalificatiewedstrijden en bleef ongeslagen en scoorde 40 doelpunten in 17 wedstrijden.
Brazilië maakte gemiddeld een verbluffende 0,29 doelpunten per wedstrijd, slechts vijf tegen in de 17 wedstrijden.
Neymar lijkt op het moment van schrijven in topvorm te zijn met 18 doelpunten in 12 wedstrijden bij PSG dit seizoen.
Servië bleef in acht wedstrijden ongeslagen in de EK-kwalificaties.
Servië had 18 doelpunten voor en negen doelpunten tegen in de acht wedstrijden.
Mitrović heeft dit seizoen negen goals in 12 wedstrijden bij Fulham op het moment van schrijven.

Brazilië is momenteel waarschijnlijk het best aanvallende team ter wereld. Ze scoorden 18 goals in de laatste vijf wedstrijden. Vier van die vijf wedstrijden gingen over 2,5 doelpunten.

Servië won verrassend in Portugal tijdens de kwalificaties en pakte opnieuw een WK-optreden. Hun laatste wedstrijden waren de UEFA Nations League, waar het team van Dragan Stojkovic zeven punten won uit vier wedstrijden. In de vorige wedstrijd speelde Servië met 2-2 tegen Slovenië.

Servië is een ploeg die veel doelpunten maakt. Ze scoorden zeven doelpunten in de laatste drie wedstrijden. Aan de andere kant had Servië wat defensieve problemen, waardoor ze bijvoorbeeld twee doelpunten toestonden tegen het middelmatige Slovenië.

Onze voorspelling Brazilie-Servie:  3-1 (Brazilië wint)

Onze voorspelling doelpuntenmakers Brazilie-Servie: Neymar, Mitrovic, Gabriel Jesus

Onze voorspelling aantal gele kaarten Brazilie-Servie: 3

Onze voorspelling aantal rode kaarten Brazilie-Servie: 0