Tegen wie moet Marokko als ze doorgaan op het WK 2022 Qatar?

Marokko zit tijdens de groepsfase in een sterke poule met België, Kroatie en Canada. Op het eerste gezicht lijkt Marokko zich te moeten richten op de tweede plaatst in de poule. De nummer 1 en 2 uit de poule gaan door en die moeten dan tegen de nummer 2 en 1 uit Groep E. In Groep E gaan naar alle waarschijnlijkheid Spanje en Duitsland door naar de volgende ronde als nummer 1 en 2. Marokko moet dus in een eventuele volgende ronde tegen Spanje of Duitsland.

Mocht Marokko eerste of tweede worden in de poule dan spelen ze een achtste finale op Maandag 5 December of Dinsdag 6 December om 16:00 uur Nederlandse tijd. Een eventuele achtste finale van Marokko is natuurlijk live te volgen op NPO 1 , de app van NOS en op de site van NOS.nl Wil jij liever de achtste finale van Marokko op een Arabische zender kijken dan kan je overschakelen naar Al Jazeera.

Marokko begint het WK met een wedstrijd tegen Kroatië. Zullen Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui kunnen stunten en de achste finales van het WK halen?