Studio WK 22 het voetbalprogramma van de NOS

Studio WK 22 is elke avond en soms in de middag te zien zijn op NPO 1. Sjoerd van Ramshorst bespreekt elke avond de wedstrijden van het WK die geweest zijn en de aankomende wedstrijden. Studio WK 22 heeft elke dag nieuwe gasten. Ook zijn onder meer Marco van Basten en Youri Mulder te gast om hun analyse los te laten op de wedstrijden. Ook de bekende analisten van de NOS zoals Pierre van Hooijdonk, Rafael van der Vaart, Ibrahim Affellay en Karim El Ahmadi zullen te gast zijn. Net als bij het vorige WK zijn er ook 2 vrouwelijke analisten die te zien zijn bij Studio WK 2022, namelijk Imke Courtois en Leonne Stentler.

Er is al aangekondigd door de NOS dat naast de voetbal analyses ook de misstanden in Qatar worden besproken. Zo zijn er enkele reportages gemaakt om de kijker te informeren over de andere kant van Qatar. Studio WK 22 is dagelijks te zien, soms twee keer per dag als er een dubbel programma wordt gespeeld. Sowieso is er een uitzending voor en na de wedstrijden van het Nederlands Elftal op het WK in Qatar.

Tijdens de wedstrijden van het Nederlands Elftal zal Jeroen Elshoff de vaste commentator zijn bij de NOS. De openingswedstrijd wordt gecommentarieerd door Arno Vermeulen. Voor het programma van Studio WK 22 zoeken ze nog publiek. Wil jij een keer op tv komen en ben jij een voetbalfan dan is dit de kans om jouw televisie debuut te maken. De opnames van Studio WK 22 zijn in Hilversum, goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.