Beste Spelers WK 2022

Wie worden naar verwachting de beste spelers van het WK voetbal in Qatar?

Wil je goede voorspellingen maken? Dan is het handig om te kijken naar wat bookmakers voorspellen. Zij voorspellen namelijk niet alleen de te verwachten winnaar van het WK, maar ook wie de beste spelers gaan worden. Volgens de bookmakers moeten we vooral Lionel Messi (Argentinië), Christiano Ronaldo (Portugal) en Antoinne Griezmann (Frankrijk) in de gaten houden. Stuk voor stuk bekende namen die wel eens een kanshebber kunnen zijn voor de beste speler van het WK 2022. Kijken we naar afgelopen jaren dan is het wel opvallend dat de beste speler eigenlijk nooit uit het winnende team komt.

Wie zijn de beste spelers van het Nederlands Elftal op het WK?

Nederland heeft veel goede spelers en de verwachting is dan ook dat ze redelijk ver gaan komen. De beste spelers zullen naar verwachting Virgil van Dijk & Matthijs de Ligt worden. Ook Steven Bergwijn gaat naar verwachting een goede indruk maken en zal Jasper Cilissen de plaats onder de lat gaan innemen. In ieder geval wordt er veel verwacht van de Oranje leeuwen.

Welke talenten moeten in de gaten gehouden worden op het komende WK?

Elk WK heeft debutanten en aanstormende talenten die hun opwachting gaan maken. Bellingham van Engeland en Camavinga van Frankrijk zijn de 2 grootste talenten die kans maken op de eindzege. Een ander groot talent is Gavi van Spanje. Bij het Nederlands Elftal zal Brian Brobbey kans maken om het grootste talent te zijn van het WK in Qatar. Omdat veel landen de selecties nog niet bekend hebben gemaakt is het lastig om in te schatten welke aanstormende talenten allemaal zullen deelnemen.

Welke prijzen en awards zijn er te winnen door spelers en landen op het WK?

Alle deelnemers zijn natuurlijke gebrand om één belangrijke prijs mee naar huis te namen, namelijk de Wereldbeker. Toch zijn er veel andere prijzen en awards te verdienen. Denk aan een prijs voor de beste speler, een prijs voor de topscorer en een prijs voor de beste keeper. Verder heb je nog een prijs voor de beste jonge speler en is er een Fair Play beker voor het meest sportieve land. Veel prijzen en awards dus voor individuele spelers.

Wie waren de beste spelers op het WK 2018?

Het WK van 2018 ligt al weer een tijdje achter ons maar er zijn een aantal spelers die destijds een onuitwisbare indruk hebben achtergelaten. Zo win Luka Modric (Kroatië) de gouden bal en mocht Thibaut Courtois (België) de gouden handschoen als beste keeper mee naar huis nemen. Frankrijk was echter het land dat zich kroonde als wereldkampioen en ook dit jaar zullen zij er alles aan doen om die beker nogmaals te winnen.