Wanneer is de finale van het WK 2022 Qatar?

De finale van het WK 2022 Qatar vindt plaatst op Zondag 18 December 2022 om 16:00 uur Nederlandse tijd. De finale van het WK wordt gespeeld in het Lusail Iconic Stadion. De finale van het WK 2022 Qatar is live te zien in Nederland op NPO 1, de app van NOS of via de site NOS.nl

Welke landen zullen dit jaar de finale spelen in Qatar? De bookmakers hebben 5 landen als favoriet aangekondigd om de finale te halen. Dit zijn Brazilie, Frankrijk, Argentinie, Spanje en Engeland. De kans is groot dan een van deze vijf landen de finale van het WK 2022 in Qatar gaat halen. Daarnaast zijn er nog enkele outsider landen die wellicht ook kans maken op het halen van de finale. Bij deze landen zitten onder meer Nederland, Duitsland en Portugal. Wie denk jij dat de finale gaat halen op Zondag 18 December, tevens een nationale feestdag in Qatar. Mocht Nederland de finale van het WK winnen dan zal er enkele dagen later een grote huldiging zijn in Amsterdam met wie weet een rondtocht door de Amsterdamse grachten.

Wanneer zijn de halve finales van het WK 2022 in Qatar?

De halve finales worden gespeeld op Dinsdag 13 December en Woensdag 14 December om 20:00 uur Nederlandse tijd. Deze worden gespeeld in het Lusail en Al Bayt stadion. De verliezers van deze halve finale spelen ook nog de zogenaamde troostfinale om de derde plek. Deze wedstrijd vindt plaatst op Zaterdag 17 December om 17:00 uur Nederlandse tijd.