Voorspelling Zwitserland-Kameroen WK 2022 Qatar

Op Donderdag 24 november om 11:00 uur Nederlandse tijd vindt de WK wedstrijd Zwitserland-Kameroen plaats in het Al Janoub stadion. De wedstrijd Zwitserland-Kameroen is live te zien op tv zender NPO 1 of via de app van de NOS. Bekijk de voorspelling en voorbeschouwing van de wedstrijd tussen Kameroen en Zwitserland. Voor beide teams is dit de eerste wedstrijd op het WK, waar vaak net wat extra spanning op staat. Bovendien zijn de andere tegenstanders van deze landen Servië en Brazilië, waar je niet zo gemakkelijk van wint. Willen Zwitserland en Kameroen een ronde verder komen, dan doen ze er verstandig aan om in de eerste wedstrijd direct drie punten te pakken.

Zwitserland is een sterk team dat geen enkele van zijn kwalificatiewedstrijden heeft verloren. Bovendien heeft Zwitserland er voor gezorgd dat Italië niet aanwezig is op het WK 2022 in Qatar. Ook in de Nations Leaugue heeft Zwitserland afgelopen jaren uitstekend gepresteerd. Zwitserland is een team dat vaak wint, maar niet bekend staat om de vele doelpunten die ze maken. Zwitserland is op een WK voetbal nooit verder gekomen dan een kwartfinale, gaan ze dit jaar wel verder? Enkele bekende spelers uit de Zwitserse selectie zijn Zakaria van Chelsea en Akanji van Manchester City. Natuurlijk is er ook nog enfant terrible Xhaka, als hij het op zijn heupen krijgt is het een speler van wereldklasse.

Bij Kameroen is de voor Nederlanders bekendste speler Andre Onana. De keeper heeft jarenlang bij Ajax gespeeld en staat nu onder contract bij Inter Milaan. Indien in vorm tijdens het WK kan Onana punten pakken voor zijn land Kameroen. Twee andere spelers bij Kameroen om in de gaten te houden zijn Ekambi van Olympique Lyon en Mbeumo van FC Brentford. Kameroen staat 43ste op de FIFA ranglijst en behaalde zijn beste prestaties op een WK in 1990. Met sterspeler Roger Milla werden de kwartfinales bereikt van dat WK.

Onze voorspelling Zwitserland-Kameroen:  1-0 (Zwitserland wint)

Onze voorspelling doelpuntenmakers Zwitserland-Kameroen: Xhaka

Onze voorspelling aantal gele kaarten Zwitserland-Kameroen: 3

Onze voorspelling aantal rode kaarten Zwitserland-Kameroen: 0