Voorspelling Wales Engeland WK 2022 Qatar

Bekijk de voorspelling van Wales Engeland, de laatste wedstrijd voor beide landen. De wedstrijd Wales Engeland is live te zien op NPO 1 en de app en site van NOS. Engeland heeft zijn eerste wedstrijd met 6-2 gewonnen van Iran en Wales heeft 1-1 gelijkgespeeld tegen USA. Zowel Engeland als Wales hopen genoeg te hebben gedaan om zich te kwalificeren in hun eerste twee groepswedstrijden, zodat ze kunnen ontspannen wanneer ze gaan beginnen aan hun derde en laatste wedstrijd van Groep B. Engeland heeft een uitstekende staat van dienst tegen de Welsh en er zal geen liefde verloren als het paar het tegen elkaar opnemen in Qatar. Dit is tenslotte een derbywedstrijd en we verwachten een hechte en competitieve 90 minuten tussen de twee. De fans van beide landen zullen ook al zijn ze al geplaatst, deze wedstrijd niet willen verliezen. We hebben al gezien dat de fans van Wales in grote getale aanwezig zijn in Qatar.

Engeland heeft 10 van hun 11 eerdere ontmoetingen met Wales gewonnen, waarbij het paar in 1973 één keer gelijk speelde. De laatste keer dat de twee landen het tegen elkaar opnemen, in 2020, had Engeland comfortabele 3-0 winnaars. Calvert-Lewin opende de score en zijn nu Everton-teamgenoot Conor Coady forceerde vroeg in de tweede helft een tweede doelpunt. Danny Ings pakte net na het uur een derde doelpunt om de score te voltooien en het zal interessant zijn om te zien of een van die spelers in november naar Qatar komt.

Gaat Engeland zijn topvorm doortrekken naar deze wedstrijd, of gaan de speler zich sparen voor de wedstrijd in de achtste finales van het WK? Ook de reserve spelers van Engeland spelen allemaal wekelijks in de Premier League dus er echt op achteruitgaan is niet het geval als Engeland zijn reserves laat spelen tegen Wales.

Onze voorspelling Wales-Engeland:  0-3 (Engeland wint)

Onze voorspelling doelpuntenmakers Wales-Engeland: Saka, Grealish, Sterling

Onze voorspelling aantal gele kaarten Wales-Engeland: 2

Onze voorspelling aantal rode kaarten Wales-Engeland: 0