Voorspelling Nederland Qatar WK 2022

Bekijk de voorspelling Nederland Qatar op het WK 2022. Nederland is de grote favoriet om deze wedstrijd te winnen, omdat Qatar geen groot land is en pas voor de eerste keer meedoet aan een WK. Qatar heeft geen kwalificatie hoeven afleggen omdat ze het gastland zijn. Dit is de laatste groepswedstrijd en het kan zo zijn dat de plaatsen voor de achtste finale al verdeelt zijn. Wat de stand in deze groep ook is, onze voorspelling is dat Nederland wint van Qatar.

Qatar heeft alleen vriendschappelijke wedstrijden gespeeld in aanloop naar het WK. De openingswedstrijd tegen Ecuador werd kansloos met 2-0 verloren. De voorspelling is dat Qatar geen van zijn wedstrijden zal winnen.

Nederland zal er op gebrand zijn om eerste te worden in de poule. Op deze manier ontloopt Nederland een andere nummer een, en speelt het zijn achtste finale tegen een nummer twee van de poule.

Ook de bookmakers geven een duidelijke voorspelling aan dat Nederland deze wedstrijd zal winnen. De verwachting is dat Memphis Depay deze wedstrijd weer kan starten, nadat hij aan het begin van het toernooi herstellende was van een blessure. Het verschil op de FIFA ranglijst is ook enorm. Zal deze wedstrijd nog spannend zijn vooraf en zal hij spannend worden, we zien het op Dinsdag 29 November om 16:00 uur Nederlandse tijd. Mocht Nederland al geplaatst zijn voor de volgende ronde dan kan Louis van Gaal zomaar wat spelers rust geven.

Onze voorspelling Nederland-Qatar:  3-0 (Nederland wint)

Onze voorspelling doelpuntenmakers Nederland-Qatar: Depay, Gakpo, Bergwijn

Onze voorspelling aantal gele kaarten Nederland-Qatar: 2

Onze voorspelling aantal rode kaarten Nederland-Qatar: 0