Voorspelling Ecuador Senegal WK 2022

Bekijk de voorspelling van de WK wedstrijd Ecuador Senegal op dinsdag 29 November om 16:00 uur Nederlandse tijd. Ecuador en Senegal zitten in dezelfde groep als het Nederlands Elftal. Deze wedstrijd heeft dus grote invloed op de uitgangspositie van het Nederlands elftal. Beide teams hebben een uitstekende serie neergezet voorafgaande aan het WK, dit waren echter wel vriendschappelijke wedstrijden.

De enige onderlinge wedstrijd tussen deze teams was Senegal aan de winnende kant en deze wedstrijd is dan ook moeilijk te voorspellen. Ecuador had zes ongeslagen wedstrijden op rij, maar boekte slechts twee overwinningen in dat parcours. Aan de andere kant maakte Senegal eerder de beurten van overwinningen en remises en won twee van de voorgaande vier. Ecuador heeft opeenvolgende overwinningen in de thuiswedstrijden maar heeft dit keer geen thuisvoordeel. De Lions of Teranga hebben echter drie van de laatste vijf uitwedstrijden gewonnen.

Ondanks een ongeslagen reeks, is Ecuador niet gunstig geweest aan het offensieve einde. De Ecuadorianen scoorden in totaal slechts twee doelpunten in de vijf pogingen voorafgaand aan het mega-evenement. Lions of Teranga heeft ook slechts zes keer het net laten rammelen in hetzelfde parcours en scoorde meer dan één keer in slechts één ervan. Bovendien eindigde ook de enige onderlinge wedstrijd tussen de teams met minder dan 2,5 doelpunten. We verwachten dat hetzelfde geval zich in deze game zal herhalen.

Senegal won twee van de laatste vier pogingen en hield bij beide de nul. In de oppositie wisten de Tricolors in drie van de voorgaande vier duels niet te scoren. Ecuador heeft de afgelopen wedstrijden ook verschillende keren de nul gehouden, maar de Lions of Teranga zullen er zeker van zijn dat ze in deze wedstrijd zullen scoren, omdat ze in vijf van de voorgaande zes wedstrijden hebben gescoord. Door een laag totaal te behalen, voorspellen we echter alleen een 0-1 overwinning voor de Lions of Teranga aan het einde.

Onze voorspelling Ecuador-Senegal:  0-1 (Senegal wint)

Onze voorspelling doelpuntenmakers Ecuador-Senegal: Sarr

Onze voorspelling aantal gele kaarten Ecuador-Senegal: 3

Onze voorspelling aantal rode kaarten Ecuador-Senegal: 0