Voorspelling Japan Costa Rica WK 2022 Qatar

Op Zondag 27 November speelt Japan tegen Costa Rica, bekijk de voorspelling voor jouw weddenschappen. Om 11:00 uur Nederlandse tijd begint de wedstrijd en je kan hem live bekijken op NPO 1. Japan en Costa Rica staan ​​voor de derde keer tegenover elkaar. De vorige ontmoetingen waren allemaal internationale vriendschappelijke wedstrijden, wedstrijden die Japan won door in elke ontmoeting 3 doelpunten te maken. Zullen de mannen van Moriyasu Costa Rica voor de derde keer op rij en in de eerste WK-wedstrijd verslaan? Lees deze voorbeschouwing van de WK-wedstrijd tussen Japan en Costa Rica voor meer informatie.

Dit wordt een van de meest defensieve wedstrijden in de groepsfase van de FIFA Wereldbeker 2022. Japans recente defensieve record van 8 clean sheets in de laatste 13 dit jaar is een glimp van wat je kunt verwachten in deze wedstrijd. Aan de andere kant zijn Costa Ricanen op hun hoede voor de kracht van Japan die twee keer eerder van de tegenstanders heeft verloren. Maar met 7 nul in 11 reeds gespeelde wedstrijden in 2022, verwacht ook een zeer defensieve aanpak van Costa Rica. Wed op minder dan 2,5 doelpunten voor het duel tussen Japan en Costa Rica.

Het zal niet makkelijk worden om Japan te verslaan in de tweede wedstrijd van het WK 2022 tegen Costa Rica. Dit spel zal Japan nog sterker vinden, vooral na de eerste wedstrijd tegen Duitsland in de opener van het toernooi. Costa Rica treft Spanje in de eerste wedstrijd. We verwachten dat Japan wint in deze wedstrijd tegen Costa Rica.

Japan hoopt zijn positie in het wereldvoetbal te verbeteren door een geweldige prestatie neer te zetten tijdens de FIFA Wereldbeker 2022. Hoofdcoach Hajime Moriyasu staat weer aan het roer na korte periodes bij de U23 en U22. Hij zat in de dug-out tijdens de FIFA Wereldbeker 2018 in Rusland. Tijdens zijn vorige verblijf bij het nationale team behaalde Moriyasu gemiddeld 2,19 punten van de 3,00 punten. De Japanners hebben zich enorm verbeterd, vooral in de verdediging, dus hoewel ze het in 2022 WK Groep E zullen opnemen tegen lastige tegenstanders zoals Duitsland, Spanje en Costa Rica, hopen ze verder te komen dan de achtste finales nadat ze zijn uitgeschakeld door België in een 3-2 thriller op het WK 2018. Een nipte nederlaag tegen Polen in de groepsfase betekent dat de Japanners twee nederlagen leden, één keer wonnen en één keer gelijk speelden in vier WK-wedstrijden in 2018.

Japan speelde 13 wedstrijden tussen januari en september 2022. Ze slaagden erin om 8 keer de nul te houden van de 13 wedstrijden in alle competities, wat een bewijs is van een defensieve verbetering die ze de afgelopen maanden hebben gecultiveerd voorafgaand aan het WK in Qatar.

Costa Rica staat op de 31e plaats op de wereldranglijst voetbal volgens de FIFA. De Zuid-Amerikanen hebben in 2022 slechts één keer verloren voorafgaand aan het WK-toernooi in Qatar. De 2-0 nederlaag was tegen Panama, ook een zwaar Zuid-Amerikaans team. Van de 11 wedstrijden die Costa Rica heeft gespeeld in de aanloop naar het WK 2022, zijn de bezoekers verdedigend koppig gebleken, met 7 nul in 11 wedstrijden tot nu toe dit jaar.

Onze voorspelling Japan-Costa Rica:  2-0 (Japan wint)

Onze voorspelling doelpuntenmakers Japan-Costa Rica: Kubo, Kamada

Onze voorspelling aantal gele kaarten Japan-Costa Rica: 3

Onze voorspelling aantal rode kaarten Japan-Costa Rica: 0