WK 2022 Simulator

Met behulp van een WK 2022 simulator kan je elke mogelijke uitkomst van het WK 2022 in Qatar zien. Gaan de favorieten door naar de volgende ronde of is er toch een land dat gaat verrassen. Met de WK 2022 simulator vul je zelf de uitslagen in en je ziet direct wie door gaan naar de knock out fase van het WK. Gaat er bij jouw simulator een dark horse naar de volgende ronde en wie weet wint een onverwacht land wel het WK voetbal 2022.

Hoe werkt een WK simulator?

Je vult de door jou verwachte uitslagen in bij de simulator. Vervolgens wordt er berekend welke teams er door gaan, er wordt ook rekening gehouden met de regels omtrent doelsaldo en onderling resultaat. Als er een gelijke stand wordt gehaald in de groepsfase van het WK dan is als eerste het doelsaldo beslissend. Is het dan nog steeds gelijk dan wordt er gekeken naar het onderlinge resultaat. De laatste groepswedstrijd is altijd het belangrijkst om te beslissen wie er door gaat naar de achtste finales.

Ook zijn er voorspellingen gedaan door diverse financiële instellingen en onderzoekbureau’s. Uit de meeste voorspellingen komen Brazilië, Frankrijk en Argentinië als winnaar uit de bus. Nederland komt in de meeste voorspellingen niet verder dan de kwartfinale. Maar zoals wel vaker op een toernooi gaat het niet om de beste spelers te hebben maar om het beste team te hebben. Met een beetje geluk en gunstige loting kan een outsider als Nederland best ver komen op het aankomende WK voetbal in Qatar.

Speel hier de WK 2022 Simulator: https://play.fifa.com/predictor