Opstelling Argentinie Saudi Arabie WK 2022

Bekijk de opstelling van Argentinië Saudi Arabie op Dinsdag 22 November om 11:00 uur Nederlandse tijd. Argentinië is op voorhand de grote favoriet en Lionel Messi staat gegarandeerd in de opstelling. Saudi Arabie heeft het voordeel dat het gewend is aan het klimaat in Qatar. Argentinië hoort bij de favorieten bij de bookmakers dus het is noodzakelijk om gelijk te winnen tegen Saudi Arabië. Argentinië speelt naar verwachting in een 4-3-3 opstelling. Ook Saudi Arabie begint normaal gesproken met een 4-3-3 opstelling tegen de Argentijnen.

Verwachte opstelling Argentinie:

Keeper: Martinez

Verdedigers: Tagliafico, Romero, Otamendi, Molina

Middenvelders: de Paul, Mac Allister, Paredes

Aanvallers: di Maria, Martinez, Messi

Verwachte opstelling Saudi Arabie:

Owais; Ghanam, Amri, Bulaihi, Sharani; Najei, Sharahili, Faraj; S Dawsari, Buraikan, Bahebri

Alle aanvallen van Argentinië zullen via Lionel Messi gaan, maar hij heeft wel een behoorlijke ploeg om zich heen. Bondscoach Lionel Scaloni heeft sinds de overname een zeer goede teamgeest gekoesterd en heeft de fans voor zich gewonnen met de prestaties. Defensieve rots Cristian Romero zou terug moeten zijn van een blessure, net als Juventus-aanvaller Ángel Di Maria.

Hoewel bondscoach van Saudi Arabie Hervé Renard zijn ploeg in een 4-3-3-formatie zal neerzetten, is de kans veel groter dat hij zijn ploeg zal ingraven tijdens deze wedstrijd, waarbij de spitsen hopen op een paar kansen om iets aan de andere kant te doen. De hele ploeg speelt in Saoedi-Arabië en Renard hoopt dat topspeler Salem Al-Dawsari volledig hersteld is van zijn recente blindedarmoperatie om in Qatar op te treden.