Opstelling Amerika Wales WK 2022 Qatar

Bekijk de opstelling van Amerika tegen Wales op Maandag 21 November om 20:00 uur Nederlandse tijd. Voor zowel Amerika als Wales is dit hun eerste wedstrijd op het WK 2022. De Amerikanen hebben iets meer toernooi ervaring dan Wales, maar voor beide ploegen zal het een zenuwachtig begin worden. De verwachte opstelling van Amerika en Wales staat hieronder, de definitieve opstelling is altijd een uur voordat de wedstrijd begint beschikbaar.

Amerika opstelling: Turner; Yedlin, Ream, Zimmerman, Robinson; McKennie, Adams, Musah; Weah, Ferreira, Pulisic

Wales opstelling: Hennessey; Ampadu, Rodon, Davies; Roberts, Allen, Ramsey, Williams; Bale, Moore, James

Amerika zal naar alle waarschijnlijk starten met een 4-3-3 opstelling, Wales zal waarschijnlijk starten met een 3-4-3 opstelling.

Geblesseerde spelers Amerika.

Luca de la Torre staat sinds eind oktober aan de kant met een hamstringblessure. Celta Vigo kondigde destijds aan zeker drie weken niet beschikbaar te zijn. Dat was drie weken geleden.

Matt Turner keerde deze maand terug naar de bank van Arsenal nadat hij drie wedstrijden had gemist met een liesprobleem en zal naar verwachting tussen de palen staan ​​voor de VS.

Weston McKennie is een andere vaste starter, maar hij brak zijn dijbeen tijdens het spelen voor Juventus in oktober, waardoor zijn betrokkenheid deze maandag in onzekerheid bleef.

Geblesseerde spelers Wales.

Joe Allen speelt sinds september niet meer voor Swansea City terwijl hij kampt met een hamstringblessure, maar hij is “zelfverzekerd en comfortabel dat het geen al te groot probleem zal zijn”.

Toen de Wales-manager Rob Page de plaats van Allen in de ploeg aankondigde, gaf hij toe: “Het is niet ideaal als ik eerlijk ben, maar we geven hem alle kansen om hem fit te krijgen om in de basiself te komen voor de eerste wedstrijd.”