Persconferentie Louis van Gaal 11 September 2022

Tijdens de persconferentie op 11 September 2022 maakt Louis van Gaal zijn definitieve selectie bekend voor het WK in Qatar. Op dit moment is er alleen een voorselectie van 36 spelers bekend. Op 11 September om 13:00 uur zal Louis van Gaal op de persconferentie bekend maken wie definitief meegaat naar het WK in Qatar. Er zullen nog 13 spelers moeten afvallen en de vraag is wie gaat er wel mee en wie niet. Xavi Simons maakt de laatste weken indruk bij PSV en Kenneth Taylor stelt juist teleur de laatste weken bij Ajax. Welke keepers gaan definitief mee en wat voor soort spitsen gaan er mee. Is Memphis Depay op tijd fit om het WK te halen? Waarschijnlijk gaat Memphis Depay sowieso mee, ook als hij nog (licht) geblesseerd is tijdens de start van het toernooi.

Volg de persconferentie Louis van Gaal op 11 September 2022 om 13:00 live via NPO 1 of de app van de NOS. Ook via de website NOS.nl kan je deze belangrijke persconferentie live volgen.

Als na de persconferentie de selectie bekend is gemaakt kan deze alleen nog gewijzigd worden bij een blessure of ziekte van een speler, tot maximaal 1 dag voor de start van het toernooi. Daarna kan het discussiëren losbarsten van de 18 miljoen bondscoaches in Nederland wat de beste opstelling is om het WK in Qatar te winnen.